Η επιστροφή του Blue

Η επιστροφή του Blue

Αναδείχθηκε ως το επίσημο χρώμα για το 2020 και είναι παντού γύρω μας ήδη. Ο λόγος για το “classic blue”, που σύμφωνα με την επίσημη χρωματική παλέτα Pantone, είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος στη μόδα και όχι μόνο. Ίσως να σκέφτεσαι ότι κλασικό και μπλε δεν πάνε μαζί, αφού στο μυαλό μας σαν κλασικά χρώματα έχουμε κυρίως το λευκό, το μαύρο και το μπεζ. Αν αλλάξεις λίγο τον τρόπο σκέψης σου θα διαπιστώσεις κι εσύ γιατί αυτό το μπλε είναι το χρώμα της χρονιάς.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Pantone, Laurie Pressman, “θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς και ήρεμοι, καθώς μπαίνουμε στη νέα δεκαετία, το κλασικό μπλε μας δίνει την αίσθηση γαλήνης και σταθερότητας που αναζητούμε”.

Το μπλε είναι ένα χρώμα, που χωρίς αμφιβολία μπορεί να ξεχωρίσει ακόμα και σαν λεπτομέρεια στο outfit μας. Από αξεσουάρ, όπως μια τσάντα, μέχρι ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα, θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Φρόντισε όμως να μην υπερβάλεις. Όπως είπαμε, το μπλε είναι χρώμα με πολλές αποχρώσεις, κάποιες από τις οποίες είναι πιο έντονες και υπάρχει περίπτωση το αποτέλεσμα να είναι αντίθετο από αυτό που επιζητούμε.

Για να δημιουργήσεις ένα fashionable outfit με πρωταγωνιστή το classic blue, μπορείς να επιλέξεις ένα casual φόρεμα σε αυτή την απόχρωση και να το συνδυάσεις με αθλητικά παπούτσια. Αγαπημένο σύνολο είναι και ένα oversized κοστούμι με γόβες ή τα κλασικά και αγαπημένα μας μοκασίνια.

Όπως και αν επιλέξεις να φορέσεις το χρώμα της σεζόν, να θυμάσαι πως η υπερβολή σπάνια ξεχωρίζει θετικά και βάζοντας το δικό σου touch θα έχεις μια μοναδική εμφάνιση.