Μάθε πώς να κερδίσεις τις εντυπώσεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Μάθε πώς να κερδίσεις τις εντυπώσεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Πολλοί μπορεί να το θεωρούν ξεπερασμένο, αλλά η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον κάθε Φεβρουάριο. Τα μαγαζιά γεμίζουν καρδούλες και αρκουδάκια, τα εστιατόρια δημιουργούν ειδικά menu και τα social media πλημμυρίζουν από μηνύματα. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, σε αυτούς που γιορτάζουν ή όχι, σίγουρα επηρεάζεσαι και αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να γιορτάσεις την αγάπη γενικότερα, χωρίς να βάλεις ταμπέλες.

Χωρίς αμφιβολία το μαύρο είναι το αγαπημένο χρώμα για τέτοιες περιπτώσεις και το γνωστό σε όλες μας little black dress έχει την τιμητική του. Για να ξεφύγεις λίγο αν θέλεις από τα συνηθισμένα, μπορείς να βρεις ένα κλασικό μαύρο φόρεμα και να το κάνεις μοναδικό με μια γόβα σε animal print για να κάνει αντίθεση. Αν πάλι είσαι από αυτές που τους αρέσει να τολμούν, σου προτείνουμε ένα total red outfit. Φρόντισε όμως να διατηρήσεις ήπιους τόνους στο μακιγιάζ σου για να μην βαρύνεις κι άλλο το look σου.

Αν δεν είσαι οπαδός του κόκκινου μπορείς να το εντάξεις στην εμφάνισή σου σε λεπτομέρειες. Όπως με κάποιο κόκκινο αξεσουάρ ή στο μακιγιάζ σου με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν για να κάνεις τη διαφορά λόγω της ημέρας.

Όπως και να έχει, αυτό που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά είναι η καλή σου διάθεση όπως και αν επιλέξεις να γιορτάσεις.