Τι να φορέσω; Beach edition

Τι να φορέσω; Beach edition

Η εξόρμηση στην παραλία μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο. Το μαγιό αποτελεί την σίγουρα την βάση του look σου, αλλά ο συνδυασμός με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να απογειώσει το γενικότερο σύνολό σου. Καπέλα, καφτάνια, παρεό και κοσμήματα είναι τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι το outfit της παραλίας. Τι γίνεται όμως με τα παπούτσια; Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις από την κορφή ως τα νύχια!

1. Εσπαντρίγιες

Χαμηλές ή ψηλές, είναι η “go to” επιλογή σου. Από υλικά που αναπνέουν και δεν «εγκλωβίζουν» το πόδι, όπως ένα οποιοδήποτε άλλο κλειστό παπούτσι και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξεις. Tip: καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Δες εδώ την ιστορία της εσπαντρίγιας.

2. Σανδάλια

Μπορείς να αντικαταστήσεις τις κλασικές σαγιονάρες με σανδάλια. Πολλές επιλογές σε σχέδια αλλά και υλικά παραγωγής, σου δίνουν την ευκαιρία να αναδείξεις ένα απλό σύνολο παραλίας, δίνοντάς του μια διαφορετική νότα.

3. Σαγιονάρες & Slides

Κεφάλαιο “Slides”:  Είτε τις μισείς ή είσαι πιστός fan του νέου trend! Τελευταία κάνουν όλο και περισσότερο την εμφάνισή τους με ευφάνταστα σχέδια και χρώματα, που βλέπεις όλο και συχνότερα να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Βέβαια και το κλασικό σχέδιο της σαγιονάρας με τα straps, έχει εξελιχθεί πολύ και μπορείς να βρεις σχέδια μονόχρωμα, bicoloured ή με prints που θα λατρέψεις. Προετοιμάσου γιατί υπάρχει περίπτωση να καταλήξεις με παραπάνω από ένα ζευγάρι.

4. Flatforms

Οι flatforms είναι η ιδανική επιλογή για σένα που δεν μπορείς να αποχωριστείς την αίσθηση του «τακουνιού» ούτε στη παραλία. Οι πλατφόρμες δε συνίστανται για πρακτικούς λόγους, εκτός κι αν είναι κατασκευασμένες από παρόμοια υλικά με αυτά της σαγιονάρας.

5. Αθλητικά

Αν και ενδέχεται να σε δυσκολέψουν λίγο με την άμμο στο περπάτημα αλλά και στο καθάρισμα, είναι η μια καλή επιλογή για τις διακοπές, αν θέλεις να τα συνδυάσεις όλα με ένα ζευγάρι. Με τα αθλητικά μπορείς να πας στην παραλία, για πεζοπορία, να οδηγήσεις άνετα ή ακόμη και για άσκηση, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου διαφορετικά ζευγάρια για την κάθε περίσταση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι στιγμές στην παραλία πρέπει να χαρακτηρίζονται από χαλάρωση και καλή διάθεση. Επομένως, η επιλογή σου φρόντισε να εξυπηρετεί πρώτα την άνεσή σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές.