SHOP ONLINE
ΕΛ EN
Σχετικά με την Adam’s Shoes

Η “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.” αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες
του κλάδου της, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά επώνυμα Brands:

Με τις ολοκληρωμένες συλλογές της, ανταποκρίνεται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς και καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών της. 

1968 - 2024

56 χρoνια μiας επιτυχημένης πορεiας

2023

Η “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε." αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες του κλάδου της, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά επώνυμα, διεθνή brand names και όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας

2018

Το 2018, η ADAM’S SHOES, συμπλήρωσε 50 χρόνια συνεχούς, επιτυχημένης πορείας στο χώρο του υποδήματος, γράφοντας έτσι τη δική της ιστορία, μέσα από πολλή προσπάθεια, επιμονή, εύκολες και δύσκολες μέρες, έχοντας πάντα στο πλάϊ της το πιστό κοινό της.

2010

Η ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε. εντάχθηκε στις “Strongest Companies in Greece” της ICAP Group, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

2009

Το 2009, το τμήμα Logistics της ADAM’S SHOES μεταφέρθηκε στις νέες, ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες αποθήκες της, συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ., εξασφαλίζοντας έτσι ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης προς τον πελάτη.

2004

Τον Οκτώβριο του 2001, μια νέα επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο ενεργητικό της “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.”. Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής της ΑΘΗΝΑ 2004, ανακηρύχθηκε Επίσημος Αδειούχος για χρήση των Ολυμπιακών Σημάτων, στην κατηγορία “Υποδήματα”.

1988

Το 1988 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ., εγκαινιάζοντας μια περίοδο γεμάτη νέες διεθνείς συνεργασίες και δραστηριότητες.

1968

Η εταιρία “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.” χαρακτηρίζεται από μία μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία, αποτελώντας μία από τις πρώτες εισαγωγικές εταιρίες του κλάδου εκείνη την εποχή.

ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.

Συνεχής προσπάθεια για εκσυγχρονισμό και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών

01

Διαθέτει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής στην Ελλάδα καθώς και ένα
πλήρως οργανωμένο δίκτυο εξαγωγών

02

Η Αdam’s Shoes πραγματοποιεί ένα όγκο συναλλαγών με περισσότερους από 1.000
πελάτες
στην Ελλάδα και το εξωτερικό

03

Η Adam’s Shoes προωθεί τις συλλογές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με μία δυναμική διαφημιστική καμπάνια στο internet, την τηλεόραση, τα social media και το Youtube, στέλνοντας έτσι το μήνυμα της μόδας στο ευρύ κοινό

04

H εταιρία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας, συμμετέχει σε πολλές εμπορικές εκθέσεις και έχει διακριθεί με πολλά βραβεία

Instagram