Εταιρικό προφίλ

Ελληνική ισχυρή παρουσία

Η “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε." αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες του κλάδου της, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά τα υποδήματα Adam's Shoes, Wall Street, Yoshino, Adam's Flex, LEVI'S, Relax Shoe, Marila, Ipanema, Rider, Grendha, Zaxy, Cartago , Rock Spring, Adam's Kids, M-kids, Dunlop, Lois, Beverly Hills Polo Club, Laura Biagiotti, Silvian Heach, Miss Sixty, Crecendo, Klin, Everlast, Pupilo, Enrico Coveri, Joy & Mario, Keys, US Golf Club, CafeNoir, Byblos, Azaleia, Mormaii, Aeros, Jumper και άλλα. Με τις ολοκληρωμένες συλλογές της, ανταποκρίνεται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς και καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών της.

Strongest Companies in Greece
Η ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε. εντάχθηκε στις “Strongest Companies in Greece” της ICAP Group, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι “Strongest Companies in Greece” είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ΙCAP Group. H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

1968-2022: 54 χρόνια μίας επιτυχημένης πορείας
Η εταιρία “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.” χαρακτηρίζεται από μία μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία, η οποία ξεκίνησε το 1968 στη Θεσσαλονίκη. Η συνεχής προσπάθεια για εκσυγχρονισμό και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της, την οδήγησαν σύντομα στο δρόμο της επιτυχίας, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, στην οποία άρχισε εξαγωγές μόλις δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή της. Το 1983 πήρε τη σημερινή μορφή της Ανώνυμης Εταιρίας και το 1988 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ., εγκαινιάζοντας μια περίοδο γεμάτη νέες διεθνείς συνεργασίες και δραστηριότητες.

Από το 2010 η «ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.» λειτουργεί τις νέες υπερσύγχρονες αποθήκες της, συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ., στη Θεσσαλονίκη. Οι νέες αποθήκες είναι εξοπλισμένες με τα πιο προηγμένα συστήματα logistics και συμβάλλουν στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διακίνηση των προϊόντων της εταιρίας.

Η εταιρία, παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας, συμμετέχει σε πολλές διεθνείς εκθέσεις και έχει διακριθεί με πολλά διεθνή βραβεία.

Η “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.” έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη ενός άριστα εκπαιδευμένου κι έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο αξιοποιεί το μοντέρνο εξοπλισμό, την εκτεταμένη μηχανοργάνωση και τις σύγχρονες μεθόδους διοίκησης της εταιρίας.

Διαθέτει επίσης ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής στην Ελλάδα, καθώς και ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα εξαγωγών, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τους περισσότερους από 1.500 πελάτες της, στην ελληνική και τη διεθνή αγορά. Το τμήμα εξαγωγών πραγματοποιεί ήδη ένα μεγάλο όγκο εμπορικών συναλλαγών με τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και της Μέσης Ανατολής.

ADAM'S SHOES: Επίσημος Αδειούχος για την παραγωγή και διανομή των Αυθεντικών Υποδημάτων ΑΘΗΝΑ 2004

Τον Οκτώβριο του 2001, μια νέα επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο ενεργητικό της “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.”. Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής της ΑΘΗΝΑ 2004, ανακηρύχθηκε Επίσημος Αδειούχος για χρήση των Ολυμπιακών Σημάτων, στην κατηγορία “Υποδήματα”.
Μια τέτοια συνεργασία άνοιξε νέους ορίζοντες και προοπτικές στην “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε.” και σίγουρα η εκλογή αυτή αποτέλεσε μεγάλη τιμή για την εταιρία. Όλοι οι Έλληνες αλλά και οι επισκέπτες της χώρας μας, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το σύγχρονο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των υποδημάτων ΑΘΗΝΑ 2004, είτε φορώντας τα, είτε προσφέροντάς τα ως αναμνηστικό δώρο. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία συμμετείχε ενεργά στην εθνική προσπάθεια, αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις διατέθηκε για τη χρηματοδότηση των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 και για την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.